Steg på Weber-grillen !!!

I dag har vi prøvet at lave Kalvesteg på Weber-grillen….det gik da over al forventning 🙂 Synes egentlig at billedet taler for sig selv…

Dertil fik vi små asparges viklet med sliced bacon, der blev stegt til baconen var sprød. Desuden fik vi Hjemmelavet Whiskeysauce og Kartoffel-tern bagt i ovnen med salt og peber.

Det smagte fantastisk… opskrifter burde følge !!!

Uge 34, 2010

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Victoria og Alexander starter til Musikværksted , husbonden i Valby. Ja vi prøver igen med fredagens oprindelige menu…

Italiensk tomatsuppe med ciabatta

Tirsdag: Husbonden i Valby, og børnene skal i Cirkus Arena med vores søde farmor

Kold mad ( lun leverpostej med rødbeder, æg med rejer, ristet torskerogn med mayo og citron)

Onsdag: Sent fri, på Kildemarksskolen og finde nogle sportsaktiviteter til hele familien 🙂 nu går den ikke længere !!!

Tærte med ricotta, squash of parmasan (opskrift følger)med Frikadeller lavet på kyllingefars

Torsdag: Arbejder 15-19, så børn og husbond finder selv på noget andre kunne prøve

At grille Soya- og honningmarineret svinemørbrad med Kartoffel- og aspargessalat

Fredag: På internat i Middelfart, hvor der helt sikkert er lækker mad til undertegnede, Husbond og børn har frie hænder 🙂 et forslag kunne være

Gulerodstrekanter med friskost, grønt og forskelligt pålæg

Lørdag: Hjemme igen til aftensmaden

Grillede kyllingelår med bulgursalat fra søndagens opskrift (se nedenfor),  Baguettes og Hjemmerørt Hvidløgssmør

Søndag: 12 års Bryllpsdag… 🙂

Rødvinsmarinerede skinkespid med bulgursalat, samt resten af lørdagens  Baguettes og Hjemmerørt Hvidløgssmør

Uge 33, 2010

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Husbonden i Valby, og vi har inviteret os selv ud til farmor og farfar 🙂 andre kunne lave

Æggekage i ovn med ristet bacon, bagerbrød og grønt

Tirsdag: Husbonden i Valby

Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat

Onsdag: Sen arbejdsdag

Clubsandwiches

Torsdag:

Frikadeller eller Grovhakket medister med bådkartofler og stuvet blomkål

Fredag: Husbonden i Valby…..Disneyhygge til aften

Italiensk tomatsuppe med ciabatta …..hov vi røg vist på noget Chinese Take-Out…. suppen rykker vi til mandag 🙂

Lørdag: Til fætter Kristians fødselsdag og børnene passes hos mormor og morfar. Vi bliver helt sikkert mætte i lækker mad og drikke….andre kunne lave

Kylling i gryde med skilt sauce

Søndag: Forhåbentlig sove længe 🙂 vågne uden de helt store tømmermænd, håber jeg….og så måske nyde resten af søndagen sammen med ungerne, Faster, Ole og Amalie

Kylling i karry med ristaffel

Alexanders første skoledag

Så oprandt dagen endelig…….Alexanders første skoledag…..en STOR dag som har været længe ventet. Og den levede fuldstændig op til forventningerne hos min nu store dreng.

Det er bare så underligt at min lille Alexander er blevet sådan en stor dreng, tænk at 6 år går så hurtigt.

Billeder: en collage og 2 enkelte : baby og 6 årig…kommer kommer kommer snart

Uge 32, 2010

604345_old_recipe_card.jpg

Skolestart….uhh det hiver søm ud på planlægningskontoen…

Mandag: Hjemme med sløjt barn 🙁

Kold mad (rugbrød med forskelligt pålæg og grønt)

Tirsdag: Barnet friskere og vi prøver med et restaurantbesøg på Wok og Chopsticks

Andre kunne lave Koteletter i kokos med ris

Onsdag: Sen arbejdsdag

Nem Pasta Pesto med kylling

Torsdag: Aftenarbejde og resten af familien får take-out, andre kunne lave det de fik

Fiskefilet med pommes frites

Fredag: Tandlægebesøg inden weekenden rigtig begynder 🙂 Husbonden lånte sidste uges tid, og på vej hjem skal jeg til åbenthus i skolen en times tid inden Vi holder er mini-pyjamasparty for egne børn og 2 klassekammerater med DisneySjov og -slik.

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole

Lørdag: Biograftur, vi skal se “Inception” så vi laver lige fredagens menu endnu en gang

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole , men andre kunne jo lave Karrypølser og alm. grillpølser med Kold Kartoffelsalat og måske Baguettes og Hjemmerørt Hvidløgssmør

Søndag: op kl 6 og en tur til Tyskland efter øl/sodavand, derefter vist bare handle, bage og hygge, så vi er ikke så lødige i dag !!

Børnefavorit , garneret med en masse frisk grønt, for at højne næringsværdien i måltidet væsentligt.

Uge 31, 2010

604345_old_recipe_card.jpg

Vores sommerferie er forbi og hverdagen starter igen…..

Mandag: Alexander starter i SFO, morfar henter tidligt 🙂

Glaseret skinke med Kold Kartoffelsalat og blandet grøn salat

Tirsdag: Morfar henter igen tidligt 🙂

Frikadeller med resten af mandagens Kold Kartoffelsalat

Onsdag: Farmor henter tidligt 🙂

Resten af den glaserede skinke med Pastasalat med sprød parmaskinke dog uden den sprøde parmaskinke

Torsdag:

Deep Pan pizza med blommetomater, mozarella og parmaskinke

Fredag: Tandlægebesøg inden weekenden rigtig begynder 🙂 Mormor og morfar måske forbi til aftensmad

Æggekage med kartofler, røget laks og friskost med peberod

Lørdag: Housewarming hos venner, hvis vi havde været hjemme, skulle vi nok have haft

Kylling i karry med ristaffel

Søndag:

Kylling i tomat-flødesauce med ris og salat

Æggekage med kartofler, røget laks og friskost med peberrod

500 g kogte nye kartofler, 2 løg, 1 spsk olivenolie, 1/2 dl fintklippet purløg, 8 æg, 1 tsk salt, friskkværnet sort peber, 100 g røget (eller gravet) laks skåret i strimler, 60 g friskost, 1 spsk fintrevet peberrod

Tilbehør i øvrigt: blandet grøn salat og groft rugbrød

  1. Rør friskosten med den revne peberrod og sæt på køl.
  2. Skær kartoflerne i både, pil løgene og skær dem i tynde skiver.
  3. Steg kartofler og løg til løgene er møre (uden at løgene har taget farve).
  4. Pisk æg med salt og peber og hæld æggemassen over kartofler og løg.
  5. Lad æggemassen stivne lidt og lad den ikke-stivnede æggemasse komme nær pandens bund ved at lette på det allerede stivnede.
  6. Hold lav temperatur på panden i ca. 5 minutter og når æggekagen er lige ved at være færdig, lægges laks og friskost med peberrod oven på og der lægges låg over og steges videre i ca. 3 minutter. Inden servering drysses med purløg.

Print denne post Print denne post