Mørbrad i kokus med ris

Koteletter i kokos med ris

500g svinemørbrad, 1 tsk karry, olie til bruning, 2 tsk karry, 1 dåse kokosmælk, 2-3 æbler, 1 porre eller 5 forårsløg, 50 g hakkede mandler, 1/2 dl rosiner

Ris: 1 dl ris til 1 1/2 dl vand pr person. Kog i 10 minutter og lad stå og hvile i 10 minutter, husk at salte vandet……eller som man nu plejer at koge sin ris.

  1. Skær æblerne i tern og snit porren/forårsløgene.
  2. Skær mørbrad i 1 cm tykke skiver og bank dem lidt ud.
  3. Krydr mørbradbøfferne med lidt karry, salt og peber og brun dem 1 minut på hver side og læg dem til side.
  4. Rist karryen i lidt af den faste kokosmælk og tilsæt derefter porre/forårsløg, æbler og mandler, som ristes et øjeblik.
  5. Læg mørbradbøfferne tilbage i panden og kom rosiner og resten af kokosmælken ved.
  6. Lad det hele simre i 5 minutter og smag til med salt og peber.

Print denne post Print denne post