4-5 spsk neutral olie, 1 tsk sambal oelek, 3 fed hvidløg, 1 spsk revet ingefær, 1 stort løg, 3 gulerødder, 4 æg, 500 gram ris, kogte, kolde, 1 spsk fishsauce, 1/2 dl god soya, 1spsk sesamolie, 350 g kylling kogt eller stegt
- Skræl løg og gulerødder.
- Skær begge dele i små tern. Ca 3-4 mm store.
- Opvarm wok eller sautepande til den ryger svagt.
- Tilsæt olie, sambal oelek, ingefær, presset hvidløg og rør rundt så det hele blander sig.
- Efter ca 1/2 minut eller sådanne noge tilsættes gulerødderne.
- Når gulerødderne får farve så tilsæt løgene.
- Der steges til løgene er blevet klare.
- Knæk nu æggene ud over grønsager og hav konstant omrøring til æggemassen er stivnet.
- Tilsæt nu risene og steg til de er svagt gyldne.
- Tilsæt så sesamolie, soya og fishsauce og fordel det godt i risene.
- Tilsæt det ituskårne kød og steg til kødet er gennemvarmt.
Server rygende varmt evt med lidt godt brød.
Børnekarakter 4
Print denne post