Lockoutén bider, men vi klarer den endnu en uge, takket være fleksible arbejdspladser, og flyvende farmor 🙂
Mandag:
Pitabrød med Mex krydret oksefars, salat, div grønsager i små tern, plus majs og ærter, til dette cremefraiche, og revet ost og salsa
Tirsdag: MADKLUB
Onsdag:
Rest af ris bruges til at lave Stegte ris, og dem der vil have noget andet laver sandwiches med div. pålæg og grønt
Torsdag: Grille med en god ven og bagefter FILM 🙂
Grille diverse pølser og et lækker rødvinsmarineret okseroast med Kartoffel- og aspargessalat, Baguettes med Hjemmerørt Hvidløgssmør
og hen under aften de obligatoriske Hjemmebagte Hveder og til filmen nok slik , popcorn og chips
Fredag: Store Bededag
Mørbrad med bagte kartofler og måske til dessert Bananmuffins eller Kanelkage
Lørdag: På besøg udenbys, så det må blive nem aftensmad
Ovnæggekage med forårsløg og bacon
Søndag: Fødselsdagsfrokost hos farmor