Uge 17, 2013

604345_old_recipe_card.jpg

Lockoutén bider, men vi klarer den endnu en uge, takket være fleksible arbejdspladser, og flyvende farmor 🙂

Mandag:

Pitabrød med Mex krydret oksefars, salat, div grønsager i små tern, plus majs og ærter, til dette cremefraiche, og revet ost og salsa

Tirsdag: MADKLUB

Kylling med druer og mandler

Onsdag:

Rest af ris bruges til at lave Stegte ris, og dem der vil have noget andet laver sandwiches med div. pålæg og grønt

Torsdag: Grille med en god ven og bagefter FILM 🙂

Grille diverse pølser og et lækker rødvinsmarineret okseroast med Kartoffel- og aspargessalatBaguettes med Hjemmerørt Hvidløgssmør

og hen under aften de obligatoriske Hjemmebagte Hveder og til filmen nok slik , popcorn og chips

Fredag: Store Bededag

Mørbrad med bagte kartofler og måske til dessert Bananmuffins eller Kanelkage

Lørdag: På besøg udenbys, så det må blive nem aftensmad

Ovnæggekage med forårsløg og bacon

Søndag: Fødselsdagsfrokost hos farmor

Chilideller med tomatsalsa og ris