4 bagekartofler, 1 pakke bacon a´150 g, 1 svinemørbrad, 250 g mascarpone, krydderurter.
- Skrub bagekartoflerne, læg dem i en bradepande, og bag dem på 200 grader i ca. 1 time.
- Steg baconen, og læg den på fedtsugende papir. Hak den i mindre stykker.
- Afpuds svinemørbraden, og steg den på en pande ved middelvarme i ca. 6 minutter på alle fire sider.
- Lad mørbraden hvile i ca. 10 minutter, inden den skæres ud i 8 skiver.
- Tag kartoflerne ud af ovnen. Skær et kryds på oversiden af hver kartoffel, og klem den, så sprækken åbnes.
- Læg en skefuld mascarpone i, drys med hakket bacon, og pynt med friske krydderurter.
Mascarpone kan virke lidt “tør” og kan erstattes med cremfraiche
Kan med fordel serveres med en grøn salat.