Uge 49, 2020

Mandag: 

Tarteletter med Kylling i asparges

Tirsdag: 

Chili Con Carne (på rest-steg) med ris, guacamole, cremefraiche og  quesadillas

Onsdag: 

Parmasvøbt kalkunbryst med ovnkartofler, cremefraiche-dressing og grøn salat

Torsdag:

Lasagne med blandet salat og flutes

Fredag: Lækker indisk mad på Dhaba, men prøv

Græske lammefrikadeller med couscous og hummus

Lørdag: Hygge med farmor, faster og Co

Farmor kommer forbi og laver dyreryg og -kølle, med hele mulivitten, dvs hvide og brunede kartofler, franske kartofler,  ribsgelé, waldorfsalat og den lækreste sauce

Søndag:  

Krydret lakseside med avocado-tomatsalsa

Uge 48, 2020

Mandag: 

Nudler med sesampaneret laks, avocado, agurk, wasabi, soyaristede mandler, mango og ingefær

Tirsdag: 

Stegte ris

Onsdag: 

Porretærte på grov bund, med smuttede mandler, 

Torsdag: Pizza Take Away – men prøv

Deep pan pizza med blommetomater, mozarella og parmaskinke

Fredag: 

Chachaucka  med groft brød – ungerne tager BurgerKing

Lørdag: 

Lammeculotte med bagte gulerødder, kryddersmør og ovnkartofler

Søndag: Formel 1 hos morfar 

Burgers med coleslaw, barbercue, og pulled pork

Uge 46, 2020

Mandag: 

Halloumi-burger med avocado og æg

Tirsdag:  Mortens aften

Andesteg med all the trimmings (rest)

Onsdag: 

Børnefavorit , garneret med en masse grønt

Torsdag: på B-Spis med søde kolleger – resten af familien får

Lækre panerede fiskefilet fra Fiskehandleren med citron og remoulade, samt pommes frites

Fredag: 

Steaks med tzatziki, græsk salat og kartofler i ovn

Lørdag: 

Græske kyllingespyd med salat, fladbrød og tzatziki

Søndag: Formel 1 med morfar 

Ølbraiserede svinekæber med kartoffelmos

Uge 45, 2020

Mandag: 

Kalkunbryststeg i parmasvøb med hasselbachkartofler og cremefraiche dressing

Tirsdag: 

Pitabrød med kyllingefyld

Onsdag: 

Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler

Torsdag: Kold mad med div fiskepålæg, men andre kunne lave 

Urtepaneret torsk med blomkålsgratin

Fredag: 

Kalkunsticks lavet på kyllingeinderfilet , og dertil ovnkartofler, coleslaw og barbecueblomkål

Lørdag: 

Andesteg med all the trimmings

Søndag: Pizza – take away – men lav 

Deep pan pizza med blommetomater, mozarella og parmaskinke