Laap med and og sprød kål

Laap: 3-4 andebryster, olie til stegning, 1 rødløg i slanke både

Grønt:  ½ rødkål, ½ spidskål 1 håndfuldmynte, 2 håndfulde koriander, limesaft

Dressing: 1/4 dl fishsauce, 1/4 dl limesaft, 2 tsk sukker, 1-2 piri piri eller anden chili

øvrigt tilbehør:  kogte ris og limebåde

Laap:

  1. Tag skindet af andebrysterne og kassér det.
  2. Hak kødet groft med en stor kniv, og steg det i olie på en stor varm pande.
  3. Steg til det lige netop er gennemstegt, og tag panden af varmen.
  4. Vend løg sammen  med kødet på panden, men ikke over blusset.

Dressing:

  1. Rør dressingen af fishsauce, lime, sukker og chili.
  2. Vend and og løg med dressingen.
  3. Smag til.

Øvrigt :

  1. Snit kålen superfint, gerne på et mandolinjern.
  2. Vend kålen med lime, mynte og koriander.

Anret ris i skåle , top med kål og laap og server straks med limebåde.

Print denne post Print denne post