Laap: 3-4 andebryster, olie til stegning, 1 rødløg i slanke både
Grønt: ½ rødkål, ½ spidskål 1 håndfuldmynte, 2 håndfulde koriander, limesaft
Dressing: 1/4 dl fishsauce, 1/4 dl limesaft, 2 tsk sukker, 1-2 piri piri eller anden chili
øvrigt tilbehør: kogte ris og limebåde
Laap:
- Tag skindet af andebrysterne og kassér det.
- Hak kødet groft med en stor kniv, og steg det i olie på en stor varm pande.
- Steg til det lige netop er gennemstegt, og tag panden af varmen.
- Vend løg sammen med kødet på panden, men ikke over blusset.
Dressing:
- Rør dressingen af fishsauce, lime, sukker og chili.
- Vend and og løg med dressingen.
- Smag til.
Øvrigt :
- Snit kålen superfint, gerne på et mandolinjern.
- Vend kålen med lime, mynte og koriander.
Anret ris i skåle , top med kål og laap og server straks med limebåde.
Print denne post