Uge 15, 2020

Mandag:  

Kylling i sennepssauce med ris og  spidskålssalat eller dampet broccoli

Tirsdag: 

Stegte ris

Onsdag: 

Sliders

Torsdag: Takeout fra Helles Spisekammer

Lammeskølle med smørstegte kartofler og skysauce

Fredag:   Over Teams – sammen hver for sig – påskefrokost 

Vi har været rundt med forskellige retter, og lavet en ensretning af udvalget og så spiser vi det samme/ sammen på skærmene 🙂

vi skal igennem:

Fisk: Div. sild med æg agurk og tomat, æggesalat og lun fiskefilet med citron og remouulade

Lunt: Tarteletter med Kylling i asparges, lune Frikadeller med rødkål , lun leverpostej med bacon,  æbleflæsk med røget flæsk

div oste med druer og kiks

Faster overrasker med en kage til kaffen og påskeharen har leveret små påskeæg til begge husstande med børn 🙂

Lørdag: 

Resten af torsdagens lam, men lav i stedet for

Lammefilet med råstegte kartofler og Tomatsalat til lam

Søndag:

Oksemørbrad i SousVide med pebersauce, røsti og  blomkålssalat