Kyllingefrikadeller: 150 g bacon (fra den grønne slagter), 5 små forårsløg, 450 g hakket kyllingekød, 3 spsk. sursød sauce, oliemargarine til stegning
Gulerodssalat: 2 gulerødder, 1/2 agurk, 1 tsk. + 4 spsk. soya
Tilbehør: 250 g kogte nudler (100 g tørre) og 4 spsk
Kyllingefrikadeller:
- Svits bacon i ca 1 minut, hæld fedtet fra og lad det afkøle.
- Rens forårsløgene, og hak dem fint (gem evt. lidt til pynt).
- Bland det hakkede kød med bacon, forårsløg og sur-sød sauce. V
- Varm panden med olivenolie.
- Form frikadeller af farsen og steg dem ved middelvarme
Gulerodssalat:
- Skræl gulerødderne, og skær den i fine strimler (julienne).
- Snit ligeledes agurken i tynde strimler.
- Bland gulerod og agurk med 1 tsk. soya.
Serveres med nudlerne og resten af soyaen og sur/sød sauce.
Print denne postOpsamling
Opskriftsnavn
Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
1 Review(s) Based on