Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler

Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler

Kyllingefrikadeller: 150 g bacon (fra den grønne slagter), 5 små forårsløg, 450 g hakket kyllingekød, 3 spsk. sursød sauce, oliemargarine til stegning

Gulerodssalat: 2 gulerødder, 1/2 agurk, 1 tsk. + 4 spsk. soya

Tilbehør: 250 g kogte nudler (100 g tørre) og 4 spsk

Kyllingefrikadeller:

  1. Svits bacon i ca 1 minut, hæld fedtet fra og lad det afkøle.
  2. Rens forårsløgene, og hak dem fint (gem evt. lidt til pynt).
  3. Bland det hakkede kød med bacon, forårsløg og sur-sød sauce. V
  4. Varm panden med olivenolie.
  5. Form frikadeller af farsen og steg dem ved middelvarme

Gulerodssalat:

  1. Skræl gulerødderne, og skær den i fine strimler (julienne).
  2. Snit ligeledes agurken i tynde strimler.
  3. Bland gulerod og agurk med 1 tsk. soya.

Serveres med nudlerne og resten af soyaen og sur/sød sauce.

Energifordeling på retten:

Energi% Protein: 34%
Energi% kulhydrat:45%
Energi% fedt: 22%

Energi totalt for retten (kJ): 7425
Energi pr. portion (kJ): 1856

Print denne post Print denne post

 

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.