Ingredienser: 1 pakke instant udonnudler (200g), 2 spsk smooth peanutbutter, 1 tsk soyasauce, 2 spsk eddike, 1 spsk brun farin, 1 tsk chiliflager (kan udelades), 1 tsk ingefær, revet, 2 spsk vand, evt. lidt grønt til, fx spinat eller mixsalat, 1 håndfuld peanuts, knuste, lidt purløg, finthakket.
- Kog udonnudlerne i en gryde efter anvisningen på pakken.
- I mellemtiden forberedes peanutsaucen ved at blande peanutbutter, soyasauce, eddike, brun farin, chiliflager (kan udelades), revet ingefær, og vand i en skål.
- Rør godt med et piskeris indtil saucen er glat og cremet.
- Dræn nudlerne ved at hælde vandet fra gryden.
- Tilsæt saucen og rør godt rundt, indtil nudlerne er dækket af saucen.
- Drys topping på af knuste peanuts og finthakket purløg.
- Server straks og nyd!