Halloumi-burger med avocado og æg

Set i Femina 33/2017

250 g halluomi (250 g), olie til stegning, 4 store ciabattaboller, 4 æg, evt smør til stegning, 1 bakke spirer

Avocadomos:  2 avocadoer, saften af 1-½ citron, salt og friskkværnet peber, 2 forårsløg

Avocadomos:

  1. Mos avocadokødet med en gaffel, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  2. Skær forårsløgene i tynde skrå skiver og bland dem i mosen.

i øvrigt:

  1. Skær halloumi-osten i 4 tykke skiver,
  2. Steg dem i olie på en pande, så de bliver flot gyldne.
  3. Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen.
  4. Spejl æggene i smør og/eller olie på en pande, og kværn salt og peber over.
  5. Smør bollerne med avocadomos, og fyld dem med spirer, halloumibøffer og spejlæg.
  6. Server straks
Print denne post Print denne post