cookies

Havregryn Cookies 24 stk

225 g smør, 150 g sukker, 150 g brun farin, 225 g mel, 1 tsk. natron, 2 tsk. vanillesukker, ½ tsk. salt,½ tsk. kanel, 2 store æg, 250 g havregryn, evt 100 g hakkede nødder, chunks af chokolade, rosiner eller smarties/M&M´s

  1. Rør smør, brun farin og sukker til det bliver lyst og cremet.
  2. Rør mel, natron, vanille, salt, kanel og æg i dejen, der kan med fordel bruges mikser eller røremaskine).
  3. Vend havregryn og eventuelt ekstra fyld i dejen.
  4. Fordel dejen på bagepapir på 2 bageplader  (9-12 på hver plade) Tryk dejklatterne ud til ca. at være ca. 9 cm i diameter (de flyder næsten ikke ud).
  5. Bag cookies i en forvarmet ovn ved 180 °- en plade af gangen. De skal have ca. 20 minutter for at blive de lidt seje/bløde cookies, og hvis de skal være sprøde, så bag dem ca 5 minutter mere.

Print denne post Print denne post