Brombærtærte

Brombærtærte

Bund: 1 dl havregryn, 100 g mel, 2 spsk sukker, 100 g smør

Creme: 2 past æggeblommer, 4 spsk flormelis, 1 tsk vanillesukker, 2½ dl fløde

Pynt: Brombær

  1. Bland havregryn, mel og sukker.
  2. Smuldr smørret i og ælt dejen til den er sammenhængende.
  3. Lad dejen hvile koldt i ca ½ time. Tryk dejen ud i en 22 cm´s form.
  4. Bag tærtedejen 15 minutter ved 225° og lad den herefter afkøle.
  5. Pisk æggeblommer, flormelis og vanille.
  6. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen.
  7. Fordel cremen på den afkølede bund.
  8. Pynt med brombær

Print denne post Print denne post

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Brombærtærte
Publiseret d.
Vurdering
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)