Skinke med kold kartoffelsalat

Skinke med kold kartoffelsalat

Skinke: 1 lille røget skinke (ca. 600g), 3 spsk stærk sennep (Dijon), 4 spsk brun farin

Kold kartoffelsalat: 2dl ymer, 2 dl creme fraiche 9%, 4 spskevet løg , salt, peber, 800 g g kolde kogte kartofler i skiver eller store tern.

Salat: 1/2 snittet iceberg, 1/2 galiamelon i tern, 100 g ærter. 3 revne gulerødder, 100 g agurk i små stave

Desuden: evt fintklippet purløg

Skinke:

  1. Kog skinken efter anvisningen på pakken. Lad den køle lidt af, husk at fjerne nettet.
  2. Smør skinken med sennep og “læg”/pres et tyndt lag af farin oveni, steg i ovnen ca 20 minutter ved 180 grader.

Kold kartoffelsalat:

  1. Bland først ymer, creme fraiche, løg, salt, peber og mayonnaise godt sammen.
  2. Vend det skårne kolde kogte kartofler i blandingen mindst en halv time før servering. Pynt med purløg.
Print denne post Print denne post