Familietur til morfars arbejde

Lørdag kl. 11-16.30 tog vi ud på morfars arbejde, Novenco, til indvielse af en fantastisk maskine der skulle være noget af det fremmeste, når det handler om lige den slags maskiner…leveret fra Finland til mange mange millioner kr. Dagen var pakket med familievenlige aktiviteter og selvom vi var 900 mennesker, lykkedes det os at fordele os fint, så der var ikke kø nogle steder.

Der var skattejagt rundt på hele fabrikkens område, vi fandt alle 6 poster og børnene fik en lille præmie med hjem….lavet på den nye maskine.

Maden var fra Lundby-Slagteren og blev lavet på store grille, rigtig lækkert

Så var der rundvisning på hele fabrikken, hvor morfar selvfølgelig var alletiders guide

Ungerne legede i hoppeborg og kæmpe rutsjebane – Fedt -syntes børnene især, og vi voksne tog et lille hvil

Tur med Brandvæsnets redningslift – 32 meter op – Vi kune se rigtig langt, både vores lejlighed og mormor og morfars hus i Appednæs, sygehuset og Jacobs Havn, samt langt ud over fjorden og resten af Ydernæs

En Magikeren var forbi og optrådte, det var et fint show, men mine trætte unger forstod ikke det hele…..meget med tal og tankeoverføring tvillinger imellem og sådanne noget … og så ventede de meget spændte på SKUMMET

Brandvæsnet lagde skum ud da arrangementet sluttede….og det var fantastisk, alle børnene var ellevilde. Simpelthen en kanon afslutning på en utrolig god dag.