500 g hakket oksekød max. 10% fedt, 2 finthakkede rødløg, 5 deciliter kraftig bouillon, 1-2 laurbærblade, 1 spsk. Worcestershire sauce, 1-2 spsk soya, friskkværnet peber, Madkulør,
Jævning: 2 teskefulde Maizena udrørt i lidt koldt vand
- Kom lidt olie på panden, og brun først kødet grundigt.
- Tilsæt løg og svits også dem møre.
- Tilsæt bouillon (gerne okse) til kødet sammen med Worcestershire sauce og laurbærblade.
- Krydr med lidt friskkværnet peber,
- Læg låg på og lad millionbøffen simre 30 minutter.
- Fjern låget, og jævn så retten med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
- Smag den til med salt og peber – og giv den lidt madkulør, til den har den helt rigtige farve.
Serveres med kartoffelmos eller spaghetti/pasta
Print denne post