Fundet i SpiseLiv ( et tillæg til Boligliv 10/2014)
Suppe: 1 løg, 1 bagekartoffel, 1 spsk koldpresset rapsolie, 2 fed hvidløg, 1 spsk friskrevet ingefær, 1 spsk rød karrypasta, 1 l god grønsagsboullion, 1 dåse kikærter, 1 dåse kokosmælk salt og friskkværnet peber, 1 bundt fris koriander
Quesadillas: 4 fuldkornstortillas, 100 g revet mozarella
Suppe:
- Hak løget fint. skræl kartoflen og skær den i små tern.
- Varm olien op og svits løg og kartofler, uden at det tager farve.
- Tilsæt presset hvidløg, ingefær og karrypasta, og rør godt rundt.
- Hæld boullion ved, og læg låg på. Lad suppen simre i ca 10 minutter.
- Blend suppen.
- Skyl og afdryp kikærterne. Kom kikærter og kokosmælk i suppen og kog i ca 3 minutter.
- (Suppen kan blendes hvis blødere konsistens ønskes)
- Smag til med salt og peber og tilsæt blade af frisk koriander.
Quesadillas:
- Opvarme en stor slip-let pande og læg en tortilla herpå.
- Top med revet mozarella og læg en tortilla over.
- Steg ved jævn varme til osten er smeltet. Vend undervejs.
- Gentag med de øvrige tortillas.
- Skær tortillas i trekanter og server dem varme til suppen.
- Print denne post