Spicy kikærtesuppe med quesadillas

Fundet i SpiseLiv ( et tillæg til Boligliv 10/2014)

Suppe: 1 løg, 1 bagekartoffel, 1 spsk koldpresset rapsolie, 2 fed hvidløg, 1 spsk friskrevet ingefær, 1 spsk rød karrypasta, 1  l god grønsagsboullion, 1 dåse kikærter, 1 dåse kokosmælk salt og friskkværnet peber, 1 bundt fris koriander

Quesadillas: 4 fuldkornstortillas, 100 g revet mozarella

Suppe:

  1. Hak løget fint. skræl kartoflen og skær den i små tern.
  2. Varm olien op og svits løg og kartofler, uden at det tager farve.
  3. Tilsæt presset hvidløg, ingefær og karrypasta, og rør godt rundt.
  4. Hæld boullion ved, og læg låg på.  Lad suppen simre i ca 10 minutter.
  5. Blend suppen.
  6. Skyl og afdryp kikærterne. Kom kikærter og kokosmælk i suppen og kog i ca 3 minutter.
  7. (Suppen kan blendes hvis blødere konsistens ønskes)
  8. Smag til med salt og peber og tilsæt blade af frisk koriander.

Quesadillas:

  1. Opvarme en stor slip-let pande og læg en tortilla herpå.
  2. Top med revet mozarella og læg en tortilla over.
  3. Steg ved jævn varme til osten er smeltet. Vend undervejs.
  4. Gentag med de øvrige tortillas.
  5. Skær tortillas i trekanter og server dem varme til suppen.
  6. Print denne post Print denne post