2½ dl hvid hvedemel ,3½ dl kogt quinoa, 5 dl havregryn, 1 1/4 dl nødder, hakkede, 1 tsk kanel, 1 tsk bagepulver, 2 spsk chiafrø, 1½ dl jordnøddesmør, 1 1/4 dl honning, 2 æg, 1½ dl æblemos eller bananmos, 1tsk vanille, 3/4 dl tørrede tranebær, 3/4 dl chokolade hakket
- Bland quinoa , æblemos (eller bananmos) , vanilje , æg , jord-nøddesmør og honning i en lille skål og bland godt.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og rør indtil det er godt blandet.
- Hæld massen i en smurt 25×3 bradepande
- Bag ved 190 grader i 20 min eller indtil overfladen er fin gylden .
- Lad “kagen” afkøle og skær den derefter i stænger.
- Pak evt. i velegnet madpapir
- Opbevar i køleskab.