Koteletter på italiensk

Opskrift fundet i Netto´s Sæson nr. 1, Januar 2016

500 g rodfrugter ( ex. gulerødder, pastinak, persillerødder og jordskokker), 2 fed hvidløg, 2 ds. hakkede tomater, 4 svinekoteletter, salt og friskkværnet peber, 2 spsk olivenolie, 2 kviste frisk rosmarin

Tilbehør: 3.4 spsk ricotte, ½ tsk salt, 2 spsk basilikumspesto, 1 håndfuld frisk basilikum, lækkert brød eller friskkogt pasta

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker.
  3. Kom grøntsagerne i et stort smurt ovnfast fad med presset hvidløg og hakkede tomater.
  4. Kom fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  5. Krydr koteletterne med salt og peber, og brun dem i olien på panden på begge sider.
  6. Læg koteletterne i fadet oven på rodfrugterne sammen med rosmarinkviste.
  7. Sæt fadet tilbage i ovnen og steg videre i ca. 15-20 minutter, til rodfrugterne er møre.
  8. Rør ricotta med salt.
  9. Top koteletterne med ricotta, pesto og frisk basilikum.
  10. Server med lækkert brød eller friskkogt pasta
Print denne post Print denne post