Opskrift fundet i Netto´s Sæson nr. 1, Januar 2016
500 g rodfrugter ( ex. gulerødder, pastinak, persillerødder og jordskokker), 2 fed hvidløg, 2 ds. hakkede tomater, 4 svinekoteletter, salt og friskkværnet peber, 2 spsk olivenolie, 2 kviste frisk rosmarin
Tilbehør: 3.4 spsk ricotte, ½ tsk salt, 2 spsk basilikumspesto, 1 håndfuld frisk basilikum, lækkert brød eller friskkogt pasta
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker.
- Kom grøntsagerne i et stort smurt ovnfast fad med presset hvidløg og hakkede tomater.
- Kom fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter.
- Krydr koteletterne med salt og peber, og brun dem i olien på panden på begge sider.
- Læg koteletterne i fadet oven på rodfrugterne sammen med rosmarinkviste.
- Sæt fadet tilbage i ovnen og steg videre i ca. 15-20 minutter, til rodfrugterne er møre.
- Rør ricotta med salt.
- Top koteletterne med ricotta, pesto og frisk basilikum.
- Server med lækkert brød eller friskkogt pasta