En søster til Coq au Vin, opskrift set i Hendes Verden nr. 3/2010.
1 kylling på ca. 1500 g, 1 spsk olie, 100 g perleløg, ½ liter riesling hvidvin, 250 g champignoner, 1 dl fløde 9%, 1 dl cremefraiche 9%, 1 spsk Maizena, 1 tsk salt, friskkværnet peber, , 2 spsk friskhakket persille.
Tilbehør: salat og grove flutes
- Del kyllingen i 8 stykker, og brun stykkerne i olie.
- Tilsæt perleløg, og vin. Lad retten simre under låg i ca. 50 minutter.
- Rens champignoner, og skær dem i kvarte.
- Rist chanpignoner på en tør pande, og tilsæt dem derefter til kyllingeretten.
- Tilsæt fløde og cremefraiche rørt med Maizena.
- Kog retten godt igennem og smag til med salt og peber.
- Serveres med et drys af persille, salat og grove flutes.
[print _link]