Coq au Riesling

Coq au Riesling

En søster til Coq au Vin, opskrift set i Hendes Verden nr. 3/2010.

1 kylling på ca. 1500 g, 1 spsk olie, 100 g perleløg, ½ liter riesling hvidvin, 250 g champignoner, 1 dl fløde 9%, 1 dl cremefraiche 9%, 1 spsk Maizena, 1 tsk salt, friskkværnet peber, , 2 spsk friskhakket persille.

Tilbehør: salat og grove flutes

  1. Del kyllingen i 8 stykker, og brun stykkerne i olie.
  2. Tilsæt perleløg, og vin. Lad retten simre under låg i ca. 50 minutter.
  3. Rens champignoner, og skær dem i kvarte.
  4. Rist chanpignoner på en tør pande, og tilsæt dem derefter til kyllingeretten.
  5. Tilsæt fløde og cremefraiche rørt med Maizena.
  6. Kog retten godt igennem og smag til med salt og peber.
  7. Serveres med et drys af persille, salat og grove flutes.

[print _link]