Sweet potato-fries med chilimayonnaise

Fries: 800 g søde kartofler, 2 spsk majsstivelse, 2 tsk røget paprika, 3 spsk solsikkeolie, salt og friskkværnet peber

Chilimayonnaise: 1 dl god  eller hjemmelavet mayonnaise, 3 spsk srirachasauce, 1 usprøjtet ciron

pynt : bredbladet persille.

Fries:

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Skræl de søde kartofler, og skær dem i stave, vend først stavene med majsstivelse, røget paprika, salt og peber, og derefter med olien.
  3. Fordel stavene på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 35 minutter, til de er sprøde og har taget farve.

Chilimayonnaise:

  1. Rør mayonnaisen med sriracha, og smag til med citronsaft og skal.

Server fries varme med mayoén og et drys af bredbladet persille

Print denne post Print denne post