Quinoa/butternut salat

Bagt butternut: 1 butternutsquash, 2 spsk olivenolie, 2 fed hvidløg, 2 stilke frisk rosmarin, salt og friskkværnet peber

Quinoa salat: 100 g quinoa, 1 rødløg, 3 spsk, olivenolie, salt og friskkværnet peber

Til servering: 150 g feldsalat, 50 g semidried tomater, 3 spsk græskarkerner, 1 håndfuld thaibasilikum

Bagt butternut: 

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Skræl squashen, og skær den i grove stykker.
  3. Vend stykkerne i olie, knust hvidløg,  hakket rosmarin, salt og peber på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag squashstykkerne i ca 30 min, til de er bløde

Quinoasalat: 

  1. Kog quinoa i letsaltet vand i 13-15 min. og afdryp derefter
  2. Pil og hak rødløget fint
  3. Vend quinoa med olie, rødløg, salt og peber, og sæt  køl

Servering:

  1. Skyl feldsalaten, og vend den i quinoaen.
  2. Anret salaten på et fad, og top med bagt butternutsquash, semidried tomater, græskarkerner og basilikum
Print denne post Print denne post