400 g frisk Fettucine Naturel, 500g Naturli Hakket (ærte- eller soyabaseret), 1 spsk. olivenolie, 1 hakket løg, 1 fed presset hvidløg,
1 dl rødvin,1 flaske/dåse Passata, 3 spsk. tomatpuré,1 tsk tørret basilikum, 1 tsk tørret oregano, 3 laurbærblade, salt & friskkværnet peber, evt. grøntsagsbouillon
Serveres med revet parmesan og et drys af friskhakket basilikum
- Svits løg og hvidløg i olie, tilsæt Naturli Hakket og steg i et par minutter.
- Tilsæt rødvin og lad det koge ind.
- Tilsæt Passata sammen med tomatpuré.
- Tilsæt laurbærblade, oregano og basilikum
- Lad bolognesen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 10 minutter.
- Kog fettucine efter anvisning på pakken.
- Hvis saucen mangler lidt væske, tilsæt da lidt grøntsagsbouillon.
Smag til med salt og peber - Servér med Fettucine, basilikum og parmesan efter smag.