Plantedeller: 1 pk Naturli´ Hakket, 1 pk Naturli´plantefars, 2-3 spsk soya, 2 finthakkede løg, 1-2 spsk mel, smør, oliemargarine eller Naturli´Blok
Brunede kartofler : 600 g kogte pillede små kartofler,1½ dl sukker, ca 30 g smør eller Naturli´Blok
Sauce: 3 stk ~750 ml Naturli´soya cuisine, 1-2 tsk kulør, æblemost, soya, (salt), friskkværnet peber, ribsgelé,
Rødkål: 500 g fintsnittet rødkål, 100 g smør eller Naturli´ Blok, 2 spsk rødvinseddike, 2 kanelstænger, 2 spsk æblemost, salt, friskkværnet peber, sukker
Plantedeller:
- Bland alle ingredienserne godt sammen.
- Steg som frikadeller til plantedellerneer gyldne og sprøde.
- Giv dem evt. et sidste skud varme i ovnen inden servering, det gør det nemmere ift sauce, rødkål og brunkartofler 🙂
Brunede kartofler:
- Fordel sukker jævnt på en pande og varm op.
- Lad sukkeret karamelisere.
- Tilsæt smør eller Naturli´Blok, og rør let
- Når sukker og fedstof er samlet tilsættes kartoflerne til sukkermassen
- Bruningen af kartoflerne fortsætter over nogen tid til de opnår rette temperatur og glasering
- Kartoflerne bør vendes ofte
Sauce:
- Opvarm Naturli´Soya Cuisine med kulør, æblemost, soya/salt, peber og ribsgelé. 4 sidstnævnte efter smag.
Rødkål:
- Smelt smør eller Natuli´Smørbar i en gryde.
- Tilsæt rødkålen når fedstoffet syder/ er bruset af.
- Steg rødkålen let af og tilsæt kanel, rødvinseddike og æblemost,
- Lad kålen simre i ca. 15 minutter.
- Smag til med salt, peber sukker og rødvinseddike
Server samlet
Print denne post