Stegte jasminris med soyamarineret svinekød

400 g kogte kolde jasminris, 400 g svinekød i store strimler, 8 snittede forårsløg, frisk basilikum, olie til stegning

Marinade: 2 spsk honning, 2 snittede fed hvidløg, 2 snittede chili, 2-3 spsk god soya, salt og friskkværnet peber

  1. Rør marianaden sammen.
  2. Læg det strimlede svinekød i marinaden i ca. 1 time.
  3. Tag herefter kødet op af marinaden, og rist det i lidt olie.
  4. Tilsæt forårsløg og lad dem riste med i 4-5 minutter.
  5. Tilsæt de kolde ris og varm dem igennem under forsigtig omrøring.
  6. Efter ca. 1 minut tilsættes basilikum efter smag og evt. lidt af marinaden.
  7. Krydr med salt og peber og sørg for at retten er gennemvarm inden servering.
Print denne post Print denne post