Mexikansk tortilladag

Sauce: 500 g hakket kylling (eller kalv/flæsk), 4 forårsløg, 1 tsk olie, 1 dåse flåede hakkede tomater, 70 g konc. tomatpure, 15 g god mørk chokolade (kakaoindhold over 50%), 1 tsk kanel, 2 tsk tørret oregano, 1 dl boullion, 1/2-1 dl rosiner(kan udelades), salt og peber

Salat: af iceberg, majs, rød peber, agurk

I øvrigt: 8 tortillas, 2 dl cremefraiche 9%, revet ost, evt. stærk tacosauce

Sauce:

  1. Skyl og snit forårsløgene i tynde ringe.
  2. Varm olien op og svits forårsløgene i ca. 1 minut.
  3. Tilsæt da kyllingekødet og svits også det, indtil det har skiftet farve.
  4. Tilsæt så de øvrige ingredienser og lad saucen småsimre uden låg i ca. 20 minutter.
  5. Smag til med salt og peber.

Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken og server straks med den varme sauce, salat, revet ost, creme fraiche og evt. en tacosauce til dem, der elsker stærk mad.

Print denne post Print denne post