Kylling med blomkålssalat

Fundet i ALTforDamerne, 39/2016

Kylling: 1 hel kylling, 2 løg, 10-12 coctailtomater, ½ hakket chili, 1 dl kyllinge eller grøntsagsboullion, 1 tsk paprika, salt

Blomkålssalat: 1 blomkål, 50 g ristede mandler vendt i soya, 2 spsk soya ( til mandlerne), 100 g feta, saften af 1 citron , masser af dild, 2 spsk olie

Kylling:

  1. Pil løgene, og skær dem i kvarter.
  2. Kom tomater, chili, løg og fond i et ildfast fad.
  3. Krydr kyllingen med paprika og salt.
  4. Kom fadet i ovne ved 200 grader i ca 1 time, til kyllingen er gylden.
  5. Lad kyllingen køle lidt af, og skær den i passende stykker.
  6. Serveres med saucen i fadet.

Blomkålssalat:

  1. Skær blomkålshovedet helt fint.Hele blomkålen kan bruges, undtaget bladene.
  2. Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne.
  3. Lad dem køle af i ca. 2 minutter, og vend med soya,
  4. Hak mandlerne groft, og vend dem med blomkål, fetaost i mindre stykker, citronsaft og dild.
  5. Drys med salt og peber, og kom lidt olivenolie på toppen
Print denne post Print denne post