Uge 3, 2018

Mandag:

Chili con Carne (Ret 1)

Tirsdag:

Quesadillas med grov Guacamole (Ret 2)

Onsdag:

Krydret gulerodssuppe med bacon, creme fraiche, mandler, brød og brøndkarse (SB 1/18)

Torsdag:

Pasta bolognese med revet ost og blandet salat

Fredag: 

Helstegt kylling i stegepose med ovnkartofler og græn salat med mormordressing

Lørdag:

Glaseret skinke med flødekartofler, grøn salat og flutes

Søndag: Victortias 16 års fødselsdag Brunch for familie og venner

Kærnemælkspandekager med ahornsirup

frugtsalat

Græsk yoghurt med hjemmelavet crusli og akaciehonning

Mormors boller/grovbrød/rugbrød

Ostefad

Charcuteri

røræg med brunchpølser og bacon

Aftensmaden nydes på Det Røde Pakhus / Peperochino