400 g skinkesnitzler, 10 fintstrimlede forårsløg, 2 røde peberfrugter i strimler, 4 spsk raps- eller solsikkeolie, 4 spsk soya, 2 tsk sukker, 2 dl vand, 4 spsk revet kokos
Marinade: 2-3 fed pillet finthakket hvidløg, 4 tsk friskrevet ingefær, 4 spsk soya, 1 tsk Sambal Olek
Tilbehør: 300 g ægnudler kogt efter anvisningen på pakken
- Bland ingredienserne til marinaden.
- Skær skinkesnitzlerne i tynde strimler og mariner dem tildækket og koldt i ca.1 time.
- Snit forårsløg og peberfrugt.
- Varm olien op og svits kød, marinade, forårsløg og peberfrugt i 4-5 minutter ved høj varme og under konstant omrøring.
- Tilsæt soya, sukker og vand og lad retten koge i 2-3 minutter til saucen er kogt godt ind.
- Server enten retten til nudlerne drysset med revet kokos eller vend nudlerne i retten inden serveringen og drys da med revet kokos.