Dette er en ret fra bogen “Mad til 2 dage” af Mette Mølbak, og denne opskrift er en Ret 2 og det er med rester fra denne opskrift Kylling med kartoffelfad og kålsalat
4-8 skiver parmaskinke, 1 syrligt æble, 8 solide skiver brød eller grov toast eller 4 sandwichboller, 1-2 hoveder hjertesalat, kyllingekød fra dagen før
Dressing: 1/4 rødløg sv. til 1 spsk., 2 cornichoner, ½ dl mayonnaise, 1 dl cremefraiche, 1 tsk karry, ½ tsk gurkenmeje, 1 lille nip sukker, ½ tsk salt, hvid peber.
Dressing:
- Begynd med at lave dressingen.
- Pil og hak rødløget meget fint.
- Hak også chornichonerne meget fint og rør dem og rødløg sammen med de øvrige ingredienser.
- Smag til med salt og peber.
Forberedelse af øvrigt:
- Kom parmaskinken på en varm tør pande og steg den sprød. Læg de stegte skiver på en tallerken til afkøling.
- Snit æblet i fine skiver – germne på en mandolin.
- Rist bollerne eller brødet, og smør det med karrydressingen.
- Skyl salaten og duo den tør. Skær den i mindre stykker.
- Pluk kyllingen i mindre stykker .
- Læg salat, kylling, æble og parmaskinke på brødet og top med dressing. inden du lægger brød eller overbolle ovenpå.
Er der rester af gårsdagens kålsalat, kan det også serveres til.
Print denne post