Pizza med grøntsagsstave

Pizzadej: 25 g gær, 1¼ dl vand, ½ tsk groft salt, 1 spsk vindruekerneolie, 200 g pizzamel (ca. 3.5 dl)

Fyld: 1 glas sauce til pizza, 150 g revet mozarellaost, 50 g champignons i tynde skiver, 150 g skinkestrimler eller kylling i tynde strimler, evt ananasstykker og peperoni

Pizzadej:

  1. Rør gæren ud i vand.
  2. Tilsæt salt, olie og mel (hold lidt mel tilbage).
  3. Slå dejen godt sammen.
  4. Tag den ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
  5. Tilsæt evt. resten af melet.
  6. Rul dejen ud til en rund plade (ca. 30 cm i diameter).

Fyld:

  1. Fordel fyldet efter smag på pizzadejen og bag herefter pizzaen ved ca 200 grader i 15-20 minutter.

Serveres med en blandet salat eller som vi gjorde denne dag; agurkestave, gulerodsstave,  rød, gul og grøn peber i “fingermadsstørrelse” og små cherrytomater.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.