Laksepakker med tomat/spinat og hele små ovnstegte kartofler

Laksepakker: 4 laksefileter (a ca. 150 g),200 g rensede, grofthakkede babyspinatblade,300 g cherrytomater i halve,2 små fed hvidløg i tynde skiver, 100 g oliven, 25 g smør, ½ dl friskpresset citronsaft, 1¼ tsk groft salt, friskkværnet peber

Ovnstegte kartofler: 800 g små nye kartofler, 2 spsk olie, salt og peber

Laksepakker:

  1. Lav 4 stykker alufolie ca. 45 cm lange.
  2. Læg et stykke laks på midten af hvert stykke.
  3. Fordel herpå spinat, tomat, hvidløg og oliven. Kom herpå smør, citronsaft, salt og peber.
  4. Fold alufolien godt sammen om fisk og fyld – sørg for at pakkerne er godt lukkede og prik derefter et par huller i toppen af pakkerne.
  5. Stil pakkerne i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen. á 20 min. ved 200°.

Ovnstegte kartofler:

  1. Vask kartoflerne og tør dem af.
  2. Vend kartoflerne i olie, salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i 20-25 min. ved 200°.
Print denne post Print denne post