Stroganoff: 500 g kyllingebrystfilet, 100 g bacon, 2 rødløg, 250 g champignoner, 1 spsk. olivenolie til stegning, 1 spsk. sød paprika, ½ tsk. røget paprika, 1 tsk. tørret timian, 1 tsk. grov sennep, 2 dl, hønsebouillon, 1 dl fløde, 2 dl cremefraiche 18 %, ½ tsk. sukker, salt og friskkværnet peber
Tilbehør: 4 dl, ris , f.eks. fuldkornsris, kogt efter anvisningen på pakken
Til servering : ½ bundt kruspersille
Tilbehør:
- Kog risene efter pakkens anvisninger.
Kylling stroganoff:
- Skær kyllingebrystfilet og bacon i tern.
- Pil rødløgene, og skær dem i tynde både.
- Rens champignonerne, og skær dem i halve.
- Steg baconen let sprød i en gryde med olie.
- Tilsæt kylling, og brun det.
- Tilsæt rødløg og champignoner, og steg videre i 2 minutter.
- Krydr med paprika og timian, og steg i yderligere 1 minut.
- Hæld sennep, bouillon og fløde i gryden, rør rundt.
- Skru ned, og lad retten småkoge under låg i 15 minutter.
- ør cremefraiche i saucen, og smag til med sukker, salt og peber.
Servering:
- Skyl og hak persillen.
- Servér kylling stroganoff med ris, og drys med persille.