Wokret: 600 g kalveyderlår i tynde strimler, 2 tsk. karrypasta, 12-15 forårsløg, 1 lille bakke slikærter, 1 stor eller 2 små dåser kokosmælk, 2 chilipebre, 1 spsk fishsauce, 1 bakke bønnespirer, frisk koriander efter smag, jordnødde- eller anden olie til stegning
Ris: 1 dl ris pr. person, koges efter anvisningen på pakken
Wokret:
- Skyl alle grønsager, snit forårsløgene og skær chillierne i tynde strimler efter at have skrabet kernene ud.
- Opvarm olien til ganske høj temperatur, kom kødstrimlerne i og rist dem i ca. 1 minut.
- Rør karrypasta deri og tag derefter det hele op.
- Tilsæt forårsløg, slikærter og chilien og lad det riste i nogle sekunder.
- Hæld nu kokosmælken ved og lad det simre i 5 minutter, hvorefter fish-saucen kan tilsættes.
- Kom kødet tilbage i retten og tilsæt også koriander og bønnespirer.
- Vend rundt og server.