WOKRET MED KALV, KOKOSMÆLK OG KARRYPASTA

Wokret med kalv, kokosmælk og karrypasta

Wokret: 600 g kalveyderlår i tynde strimler, 2 tsk. karrypasta, 12-15 forårsløg, 1 lille bakke slikærter, 1 stor eller 2 små dåser kokosmælk, 2 chilipebre, 1 spsk fishsauce, 1 bakke bønnespirer, frisk koriander efter smag, jordnødde- eller anden olie til stegning

Ris: 1 dl ris pr. person, koges efter anvisningen på pakken

Wokret:

  1. Skyl alle grønsager, snit forårsløgene og skær chillierne i tynde strimler efter at have skrabet kernene ud.
  2. Opvarm olien til ganske høj temperatur, kom kødstrimlerne i og rist dem i ca. 1 minut.
  3. Rør karrypasta deri og tag derefter det hele op.
  4. Tilsæt forårsløg, slikærter og chilien og lad det riste i nogle sekunder.
  5. Hæld nu kokosmælken ved og lad det simre i 5 minutter, hvorefter fish-saucen kan tilsættes.
  6. Kom kødet tilbage i retten og tilsæt også koriander og bønnespirer.
  7. Vend rundt og server.

Print denne post Print denne post