Pastasalat med sprød parmaskinke

Pastasalat med sprød parmaskinke

Pastasalat: 300 g broccolibuketter, 4 små gulerødder,i tynde stave, 160 g tørret fuldkornspasta, 6 soltørrede tomater, 1-2 tsk revet citronskal citron, 1-2 fed hvidløg, salt og peber

Parmaskinke: 8 skiver parmaskinke

Pastasalat:

  1. Ordn grønsagerne.
  2. Kog pastaen, og i de sidste 5 minutter af kogetiden koges broccoli og gulerodsstave med.
  3. Afdryp pasta og grøntsager i en si.
  4. Smag til med soltørrede tomater i strimler, 1-2 tsk groftrevet citronskal, finthakket hvidløg, salt og peber.

Parmaskinke:

  1. Læg parmaskinken på en varm pande og steg den sprød eller læg den på bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen ved 225 grader, til den er sprød.

Anret og server med ex 500 g  AMO´s Grove ciabatta flutes (brødblanding).

Energifordeling på retten:

Energi% Protein: 19%
Energi% kulhydrat: 69%
Energi% fedt: 13%

Energi totalt for retten (kJ): 9298
Energi pr. portion (kJ): 2324

Print denne post Print denne post