Den lækreste opskrift fundet på www.louiogbearnaisen.dk
120 g sukker, 140 g brun farin, 140 g smør, stuetempereret/blødt, 1 æg (L), 240 g mel, 1 tsk bagepulver, ½ tsk natron, 1 tsk salt, ½ tsk vaniljeessens/vanillesukker, 150-200 g valgfri chokolade (chips eller grofthakket)
- Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
- Tilsæt æg og pisk igen.
- Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
- Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
- Vend til sidst chokolade i dejen og bland det godt i.
- Kom dejen på køl min. 1 time – gerne til dagen efter.
- Del dejen i 50 g stykker og rul dem til kugler.
- Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir – det skal være god afstand mellem dem. På en almindelige bageplade kan der være 7 stk. ( hvis man placerer dem som en blomst (cirkel med 1 i midten)
- Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i 14 minutter ( 13 min=let bløde, 14 min=almindelig, 15-16 min=sprøde)
- .Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
- Afkøl 15 minutter.
- Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.
Opbevar i lufttæt boks
Tip: Chokolade kan udskiftes med tørrede bær eller nødder.
Print denne post
Tørrede bær … WHAT .. sindsygt !