Madplan

Uge 20, 2016

Mandag: 2. Pinsedag

Foccacia med forskelligt fyld

Tirsdag:

Fiskepinde eller fiskefilet og pommes frites med grønsager i stave

Onsdag:

Hotdogs

Torsdag:

Sennepskoteletter med ris og dampet broccoli/gulerødder

Fredag: Hjemme igen Takeout – Pizza fra Pronto/BurgerKing, den gyldne måge eller chinese men prøv

Kylling med basilikumscreme

Lørdag: Min 41 års fødselsdag….nok med en kende jetlag……vi havner nok på en af byens restauranter eller bestiller takeout, men prøv lækker festmad

Oksemørbrad med kogte bønner, artiskokkartofler og balsamicosauce

Søndag: 24 års Kærestedag med ham den lækre…..tiden flyver

Andebryst med aspargeskartofler, appelsinsalat og -sauce

Kærnemælksfromage med Brombærsauce