200 g risnudler, 5 forårsløg, 2 spsk olie, 300 g broccolibuketter, 2 fed finthakket hvidløg, 3 æg, 300 g forkogte optøede tigerrejer uden skal men med halestykke, 2 spsk fishsauce eller soyasauce, 2 spsk limesaft, 1 tsk sukker, 1 tsk friskhakket rød chili eller sambal oelek, 50 g hakkede peanuts
Pynt: evt med friskhakket rød chili og frisk koriander
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og dryp dem godt af i en sigte.
- Rens og snit forårsløgene i tynde skiver.
- Varm olien op og steg forårsløg, broccoli, og hvidløg kort.
- Tilsæt æg og steg dem med i ca. 1 minut mens der konstant røres rundt.
- Tilsæt nu rejer, nudler, fishsauce/soya, chili, limesaft, og halvdelen af peanutsene.
- Steg i ca. 3-4 minutter, mens retten vendes rundt.
- Hæld retten på et fad og pynt med resten af peanutsene, og evt. med koriander og snittet frisk chili.