Denne opskrift er fra min nye lækre kogebog TOKYO CULT RECIPES af Maori Muruto. Bogen er på engelsk, så jeg har oversat efter bedste evne
4 portioner
200 g svineslag eller lille ribbensteg- skivet tyndt, 1 spsk olie, 1 løg i 5 mm tern, 1,2 liter Dashi, 1 spsk mirin ( mild sake), 1 spsk soya, 4 tern japansk currysauce mix som ex S&Bcurry (mild, medium eller hot), 320 g tørrede udonnudler, forårsløg – finthakket til garnering.
- Skær svinekødet i 3 x 3 cm stykker.
- Opvarm olien i en stor sautépande på medium varme.
- Sautér kødet til det har skiftet farve til lyst uden stegeskorpe.
- Tilsæt løg og sautér i 1 minut.
- Tilsæt Dashi, mirin og soya og bring retten i kog.
- Skru ned for varmen til lav varme, og lad simre til løgene er møre.
- Smuldr curry mix ternene og føj dem til retten.
- Kog retten i fortsat 3 minutter, med regelmæssig omrøring, indtil curry mixén er opløst og har jævnet suppen.
- Kog nudlerne ifølge anvisningen på pakken.
- Hæld nudlerne i en sigte og fordel dem i 4 skåle.
- Hæld suppen over nudlerne. Garnér med forårsløg og server straks.
Opsamling
Opskriftsnavn
Curry Udon
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
1 Review(s) Based on