Udon nudles in Carry soup

Curry Udon – udon nudles in curry soup

Denne opskrift er fra min nye lækre kogebog TOKYO CULT RECIPES af Maori Muruto. Bogen er på engelsk, så jeg har oversat efter bedste evne

4 portioner

200 g svineslag eller lille ribbensteg- skivet tyndt,  1 spsk olie, 1 løg i 5 mm tern, 1,2 liter Dashi, 1 spsk mirin ( mild sake), 1 spsk soya,  4 tern japansk currysauce mix som ex S&Bcurry (mild, medium eller hot), 320 g tørrede udonnudler, forårsløg – finthakket til garnering.

  1. Skær svinekødet i 3 x 3 cm stykker.
  2. Opvarm olien i en stor sautépande på medium varme.
  3. Sautér kødet til det har skiftet farve til lyst uden stegeskorpe.
  4. Tilsæt løg og sautér i 1 minut.
  5. Tilsæt Dashi, mirin og soya og bring retten i kog.
  6. Skru ned for varmen til lav varme, og lad simre til løgene er møre.
  7. Smuldr curry mix ternene og føj dem til retten.
  8. Kog retten i fortsat 3 minutter, med regelmæssig omrøring, indtil curry mixén er opløst og har jævnet suppen.
  9. Kog nudlerne ifølge anvisningen på pakken.
  10. Hæld nudlerne i en sigte og fordel dem i 4 skåle.
  11. Hæld suppen over nudlerne. Garnér med forårsløg og server straks.
Print denne post Print denne post

 

 

 

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Curry Udon
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)