Fundet i mit nye SpisBedre, septembernummeret 2017
400 g oksekød i strimler, 125 g tørrede nudler, 1 broccoli, 3 gulerødder, 1 gul peber, ½ dl soyasauce, 3 spsk østerssauce, 2 cm frisk ingefær, 2 tsk tørrede chiliflager, 4 spsk sesamolie,
- Rør soyasauce og østerssauce sammen i en skål.
- Skræl og riv ingefærstykket, og rør det i soyamarinaden sammen med chiliflager og sesamolie.
- Vend oksekødet godt rundt i soyamarinade, og lad det trække i køleskabet i mindst 30 minutter.
- Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
- Lad nudlerne dryppe af i en sigte.
- Skær broccoli fra ende til top i aflange stykker, og skyl dem godt.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
- Rens peberfrugten og skær den i lange strimler.
- Varm en wok eller en dyb pande op med lidt af soyamarinaden, og steg kødet godt på alle sider.
- Tilsæt broccoli, gulerødder og gul peber og vend godt rundt.
- Tilsæt resten af soyamarinaden og lad det koge op.
- Vend de afdryppede nudler i wokretten, og lad dem varme med et øjeblik.
- Server straks, mens grøntsagerne stadig er sprøde.