Nudler med soyamarineret oksekød og broccoli

Fundet i mit nye SpisBedre, septembernummeret 2017

400 g oksekød i strimler, 125 g tørrede nudler, 1 broccoli, 3 gulerødder, 1 gul peber, ½ dl soyasauce, 3 spsk østerssauce, 2 cm frisk ingefær, 2 tsk tørrede chiliflager, 4 spsk sesamolie,

  1. Rør soyasauce og østerssauce sammen i en skål.
  2. Skræl og riv ingefærstykket, og rør det i soyamarinaden sammen med chiliflager og sesamolie.
  3. Vend oksekødet godt rundt i soyamarinade, og lad det trække i køleskabet i mindst 30 minutter.
  4. Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
  5. Lad nudlerne dryppe af i en sigte.
  6. Skær broccoli fra ende til top i aflange stykker, og skyl dem godt.
  7. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
  8. Rens peberfrugten og skær den i lange strimler.
  9. Varm en wok eller en dyb pande op med lidt af soyamarinaden, og steg kødet godt på alle sider.
  10. Tilsæt broccoli, gulerødder og gul peber og vend godt rundt.
  11. Tilsæt resten af soyamarinaden og lad det koge op.
  12. Vend de afdryppede nudler i wokretten, og lad dem varme med et øjeblik.
  13. Server straks, mens grøntsagerne stadig er sprøde.
Print denne post Print denne post