Pitabrød med kyllingefyld

Pitabrød

Kyllingefyld: 500 g Kyllingebryst skåret i mundrette strimler/tern, 1 tsk alm paprika, 1 tsk røget paprika, 1 knsp cayenne, 1 knsp kanel, 1 tsk karry, 1 tsk spidskommen, 1 tsk sød chilipulver, salt, peber, 2 spsk olivwnolie, 1 spsk citronsaft

Cremefraiche dressing: 2 dl mayonnaise, 3 dl creme fraiche 18 %, Salt og peber, En anelse sukker, Citronsaft, Finthakket Purløg

Tilbehør i øvrigt: røde peberfrugter, majs, agurk, icebergsalat, tomater og feks fetatern

Kyllingefyld:

  1. Blande alle ingredienserne til marinaden og kom derefter kyllingestykkerne deri.
  2. Lad kødet trække i marinaden i mindst en halv time, meget gerne længere.
  3. Lynsteg kødet ved høj varme og smag til med salt og peber.

Creme fraiche dressing:

  1. Bland ingredienserne sammen og smag til.
  2. Den skal være mild, rund og cremet.
  3. Slut af med at blande lidt fintsnittet purløg i.

Varm Pitabrødene efter anvisningen på pakken

Server med salat, feta og grønsagerne i små tern

Print denne post Print denne post

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Pitabrød med kyllingefyldPitabrød med kyllingefyld
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)