Ritas brune kager

Ritas brune kager (100 stk)

Min svigermors veninde Rita laver disse brune kager, og de kan anbefales

200 g smør, 200 g sukker, 1 dl sirup, 2 tsk stødt ingefær, 2 tsk kanel med top, 1 tsk hjortetaksalt, 2 strøgne tsk nelliker, 300-325 g mel, 125 g smuttede hakkede mandler.

  1. Smør, sukker, sirup og krydderier røres godt sammen og derefter blandes hjortetaksalt, de hakkede mandler og næsten alt melet i.
  2. Dejen æltes efterfølgende til en smidig dej med resten af melet.
  3. Dejen deles i 3-4 ruller med en diameter som en 5-krone.
  4. Rullerne lægges på et melet spækkebrædt tildækket til næste dag i køleskab.
  5. Skær rullerne i tynde skiver med en skarp kniv.
  6. Læg skiverne på bagepapir og bag dem nederst i ovnen på   200° i ca. 5 minutter.
  7. Lad de brune kager svale et øjeblik på pladen, og afsval dem derefter helt på en bagerist.
  8. De brune kager kan fryses.

Print denne post Print denne post

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Ritas brune kager
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)