Kylling: 4 kyllingebryster, 2 spsk. yoghurt naturel, 2 spsk. paprika, 1 spsk. spidskommen, 1/2 tsk. salt, 1/2 spsk. smør, 1/2 spsk. rapsolie
Bulgursalat: 2 1/2 dl bulgur eller couscous, 1 lille rødløg, 1 bundt bredbladet persille, 4 tomater, 3 spsk. citronsaft, 3 spsk. olivenolie
Kylling:
- Bland yoghurt med paprika, spidskommen og salt.
- Halver kyllingebrysterne og vend dem i blandingen.
- Steg dem ved middelvarme i smør og olie, 5-6 min. på hver side.
Bulgursalat:
- Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
- Pil løget, og hak det. Hak persillen groft.
- Skær tomaterne i stykker.
- Vend løg, persille og tomater i den nykogte bulgur.
- Hæld citronsaft og olie over.