Bulgurret med kalkun

Bulgur-kalkunret

3 spsk oliemargarine, 1½ spsk mild madraskarry, 400 g kalkunbryst i strimler, 320 g skyllet og afdryppet bulgur, 8 dl grønsagsbouillon, 12-15 forårsløg 1 cm tykke stykker, 1 tsk groft salt, 1 dl friskpresset appelsinsaft

Pynt: lidt fintsnittet top af forårsløg og et par skiver appelsin

Tilbehør: 150 g mangochutney, sojasauce

  1.  Varm oliemargarinen. Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun kødet i ca. 2 min. Tag kødet op og hold det varmt.
  2. Kom bulgur i panden og svits i ca. 1 min.
  3. Tilsæt bouillon og lad bulguren koge ved jævn varme og under låg i ca. 3 min.
  4. Tilsæt forårsløg og salt og kog videre, stadig ved jævn varme, men uden låg i ca. 5 min.
  5. Vend kød og appelsinsaft i retten og smag til.
  6. Hæld kalkunretten i et dybt fad og pynt med fintsnittet forårsløgtoppe og appelsinskiver.

Energifordeling på retten:

Energi% Protein: 26 %
Energi% kulhydrat: 58 %
Energi% fedt:16%

Energi totalt for retten (kJ): 10078
Energi pr. portion (kJ): 2519

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.