Nem pastaret

Nem Pasta Pesto med kylling

500 gr. grovpasta (frisk), 1 glas pesto Svansø peberfrugt, 300 gr. kyllingefilet i tynde strimler, 1 spsk oliemargarine til ristning af kødet,  evt 50 g frisk parmesan

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Rist kyllingestrimlerne i  oliemargarinen.
  3. Dryp pastaen godt af, når den er tilpas, og tilsæt derefter pestoen og drys den ristede kylling over. Riv evt. lidt parmesanost over.

Energifordeling på retten:

Energi% Protein: 25%
Energi% kulhydrat: 50%
Energi% fedt:25%

Energi totalt for retten (kJ):10212
Energi pr. portion (kJ): 2553

Print denne post Print denne post

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.