Kylling i karry med ristaffel

Kylling i karry

Kylling i karry: 1/2 kg kyllingebryst, 2 spsk oliemargarine, 1 tsk karry, 2 finthakkede løg, 2 finthakkede æbler, 3 dl hønsebouillon, 150 g flødeost naturel,  ½ tsk groft salt, friskkværnet peber

Ris: 320 g brune ris kogt efter forskrifterne på posen.

Tilbehør iøvrigt: 50 g peanuts, 1 banan i skiver, 50 g rosiner, 1 æble i tern, ananas i små stykker, 4 spsk ristet kokos, 100 g ananas i små stykker, 1/2 dl mangochutney (hot)

Kylling i karry:

  1. Skær kødet i tynde strimler og forbered æbler og løg.
  2. Smelt halvdelen af oliemargarinen ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits halvdelen af karry, løg, æble og kyllingekød i ca. 2 min. Hæld blandingen i en skål. Smelt resten af oliemargarinen og svits den anden halvdel af ingredienserne.
  3. Kom den første portion tilbage i panden og hæld bouillon ved.
  4. Tilsæt flødeost i mindre portioner og varm retten igennem til flødeosten er smeltet.
  5. Smag til med salt og peber.

Ris og tilbehør iøvrigt: Forbered disse løbende under tilberedningen af karryretten.

Energifordeling på retten:

Energi% Protein: 23%
Energi% kulhydrat: 52%
Energi% fedt: 25 %

Energi totalt for retten (kJ): 12595
Energi pr. portion (kJ): 3149

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.