Kolonihaveplaner 2009

Nu er det ved at være tid til at få lagt nogle 2009-planer for vores dejlige kolonihave.

Umiddelbart er huset udskudt et år fordi vi hellere vil bruge penge på at erhverve os en bil, som jeg gerne skulle kunne styre til sommerferien 🙂  Men det betyder nu ikke, at der ikke er nok at gøre derude i haven.

– Vores lille skur skal gøres helt færdigt med Shingles på taget og sternen skal sættes på,  chaussésten skal lægges hele vejen rundt om skuret, tagrender, regnvandstønde samt rotteværn skal opsættes,  og så skal det males indvendigt (æggeskal). Der skal også sættes kroge op til alle redskaberne, så skulle nok blive lidt nemmere at komme til derinde.

– Drivhuset skal rives ned…..men jeg er i tvivl om vi allerede gør det i år, når nu huset er udskudt, det kan da også være at vi indretter det med lidt planter, tæpper, borde og stole, så er der da mulighed for at komme i tørvejr på en (dansk) regnfuld sommerdag.

– De 2 små kastanjetræer skal fjernes, så skal stødet fra blommetræet væk og det lille kirsebærtræ må nok have en ny plads. Jed vil tro at de to meget rodede bede skal jævnes og der sås så græs, det skulle gerne kunne kvæle den forbandede skvalderkål som er fulgt med et par liljer, som jo så nok også må lade livet.

– Anrette en bål- eller grillplads

– Fjerne resten af fliserne ved drivhuset og evt. udjævne højdeforskelle/planere eller hvad det nu hedder.

– Fjerne den gamle kompostbunke, som egentlig bare er 4 europapaller, bundet sammen til en slags beholder, og så selvfølgelig have opsat en ny….og evt. få opsat noget hegn af en slags, der skærmer komposten lidt af, da den jo ikke ligefrem er pæn.

– Måske anskaffe en plantepyramide til jordbærplanter, krydderurter og måske lidt blomster

– opsætte en ny dobbelt havelåge så min kommende bil kan holde på grunden og det vil jo så også være muligt at få en trailer ind.

Mon ikke vi er godt og vel igennem sommeren inden jeg bliver færdig med ovenstående…..jo der er vist nok at gå i gang med !

En tanke om “Kolonihaveplaner 2009”

Der er lukket for kommentarer.