I dag kommer min MacBook hjem

Så sker det endeligt……vi har sadlet mange heste for at nå hertil, et par stykker er døde undervejs men nu sker det endeligt, min MacBook kommer hjem i dag fra sit lille visit hos InfoCare. Mon ikke i aften ender med at gå med at installere…..den gamle HD var jo desværre også kaput, så jeg kan jo ikke rigtig bruge den førend der er lagt programmer på den nye.

Når så den er oppe og køre igen, så skal jeg til at finde ud af om jeg overhovedet kan trække noget som helst data fra den gamle HD, der lå en næsten færdig fotobog i Iphoto og vist også en halvfærdig sommerferievideo som jeg måske skulle kunne redde.  

Alt ovenstående håber jeg jo på at jeg får lidt hjælp til af min kære husbond, da jeg jo ikke helt kan huske de ting han tidligere har vist mig (adskillige gange), jeg ved godt at det er lidt sløset, men nim hjerne er bare bedre til at huske alle andre ting 🙂

Een ting er dog sikkert, jeg er nød til at få indlært, hvordan jeg får lavet backup og så også får gjort det jævnligt, da det jo er pisseirriterende, at alt hvad jeg havde lavet nu ligger på en smadret HD…….så kan hun lære det……og måske også en anden gang huske at holde væske og MacBook adskilt.